Thuis Nieuws

hete het verkopen kiddie rit

Certificaat
Van goede kwaliteit het schieten van arcademachines voor verkoop
Van goede kwaliteit het schieten van arcademachines voor verkoop
Klantenoverzichten
De arcade is ontzagwekkend en mijn zoon houdt van het! Ik houd werkelijk van van de arcade en zou houden wat meer spelen toe te voegen. Dank opnieuw.

—— Anthony

De kwaliteit is ongelooflijk en het kabinet echt is ontzagwekkend wanneer alles het is een absolute vreugde wordt geïnstalleerd om dit ding te gebruiken. Ik houd zo veel van het.

—— Mark L. MN

Snelle verzending, kwaliteitsproduct, grote steun. Ik adviseer hoogst.

—— Suzanne

DANKT HET SYSTEEM KIJKT GROOT EN WAS GEMAKKELIJK SAMEN TE BRENGEN.

—— Erica

EPARK is van Opmerkelijke mededeling, opvolgende en professionalisme. Ik adviseer absoluut.

—— Murry

U mensen bent het beste. De levering was groot en de bestuurder was zeer nuttig. U mensen bouwde een grote machine. Wij konden niet gelukkiger zijn.

—— Hassan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

hete het verkopen kiddie rit

hete het verkopen kiddie rit
Een kiddierit - of van jonge geitjes rit - is a muntstuk- gewerkt vermaakrit voor jonge kinderen. De Kiddieritten zijn binnen algemeen beschikbaar pretparken, arcades, wandelgalerijen, de ruimten van het hotelspel, buiten supermarkten en kortingswarenhuizen. Minder algemeen, kunnen zij ook in andere trefpunten zoals restaurants verschijnen, voedselhoven, kruidenierswinkelwinkels en de autohandel drijven. Wanneer geactiveerd door een muntstuk, onderhoudt een kiddierit de ruiter met motie, afhankelijk van het rittype (miniatuur Reuzenrad, miniatuurcarrousel, spoorrit of stationaire platformrit). De meeste ritten omvatten geluiden en muziek, en sommige eigenschap opvlammende lichten, pedalen, en knopen. De commerciële kiddieritten gebruiken vaak eenvoudig maar kleurrijk materiaal, met het drijf onder gewoonlijk verborgen mechanisme gevormd vacuüm plastiek dekking.
Bartijd : 2020-02-20 14:42:18 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Bella Zhang

Tel.: 0086--13922195859

Fax: 86-20-31104686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)