Thuis Nieuws

het Qingming-festival

Certificaat
Van goede kwaliteit het schieten van arcademachines voor verkoop
Van goede kwaliteit het schieten van arcademachines voor verkoop
Klantenoverzichten
De arcade is ontzagwekkend en mijn zoon houdt van het! Ik houd werkelijk van van de arcade en zou houden wat meer spelen toe te voegen. Dank opnieuw.

—— Anthony

De kwaliteit is ongelooflijk en het kabinet echt is ontzagwekkend wanneer alles het is een absolute vreugde wordt geïnstalleerd om dit ding te gebruiken. Ik houd zo veel van het.

—— Mark L. MN

Snelle verzending, kwaliteitsproduct, grote steun. Ik adviseer hoogst.

—— Suzanne

DANKT HET SYSTEEM KIJKT GROOT EN WAS GEMAKKELIJK SAMEN TE BRENGEN.

—— Erica

EPARK is van Opmerkelijke mededeling, opvolgende en professionalisme. Ik adviseer absoluut.

—— Murry

U mensen bent het beste. De levering was groot en de bestuurder was zeer nuttig. U mensen bouwde een grote machine. Wij konden niet gelukkiger zijn.

—— Hassan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

het Qingming-festival

het Qingming-festival
 

 

 

Het festival van Qingming of van Ching Ming, ook als graf-Vegende Dag in Engels wordt bekend (soms ook het genoemd Chinees Memorial Day of de Dag van Voorvaderen, is een traditioneel Chinees die festival door Han Chinees en Chitty van Indonesië, Maleisië, Singapore en Thailand wordt waargenomen dat. Het valt op de eerste dag van de vijfde zonnetermijn van de traditionele Chinese lunisolar kalender. Dit maakt het de 15de dag na het de Lente"equinox", of 4 of 5 April in een bepaald jaar. [4] [5] [6] Tijdens Qingming, bezoeken de Chinese families de graven van hun voorvaderen om gravesites schoon te maken, bidden aan hun voorvaderen, en maken ritueel dienstenaanbod. Het dienstenaanbod zou typisch traditionele voedselschotels, en het branden van joss stokken en joss document omvatten. De vakantie erkent de traditionele verering van zijn voorvaderen in Chinese cultuur.

Het Qingming-Festival is waargenomen door de Chinezen meer dan 2500 jaar. Het werd een officiële feestdag in vasteland China in 2008. In Taiwan dat, was de officiële feestdag in het verleden op 5 wordt waargenomen April de dood van Chiang Kai-shek op die dag in 1975 te eren, maar met de populariteit die van Chiang afnemen, wordt deze overeenkomst niet waargenomen. Een gelijkaardige vakantie wordt waargenomen in de Ryukyu-Eilanden, genoemd Shīmī in de lokale taal.

In vasteland China, wordt de vakantie geassocieerd met de consumptie van qingtuan, groene die bollen van glutineuze rijst en Chinees bijvoet of gerstgras worden gemaakt. Een gelijkaardig die gebak riep caozaiguo of shuchuguo, met Jersey wordt gemaakt cudweed, wordt verbruikt in Taiwan.

Bartijd : 2019-04-04 16:09:21 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Bella Zhang

Tel.: 0086--13903079263

Fax: 86-20-31104686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)